O nouă FABRICĂ și-a deschis porțile în județul Argeș!

0
513

A fost inaugurată o nouă fabrică în județul Argeș, iar la eveniment au participat și autoritățile locale. Este vorba mai exact despre fabrica de componente auto a companiei franceze Faurecia, care și-a deschis porțile în comuna Căteasca. Au fost prezenți la eveniment și Anca Magdalena Chiser, Secretar de Stat în Ministreul Economiei, dar și Cristian Dima, Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Obiectivul face parte din divizia Faurecia Interior Systems, investiția ridicându-se la 8 milioane de euro, fiind una dintre cele mai moderne fabrici ale grupului, cu o suprafață totală de 14.000 mp și un număr de 370 de angajați în prezent. Aici se vor realiza componente pentru planșa de bord, panouri de ușă și consolă centrală, pentru producători mondială din industria auto, tehnologiile utilizate fiind de ultimă generație.

”Salutăm prezența pe piața economică argeșeană a companiei Faurecia, care, în acest fel contribuie la dezvoltarea ecomonică și industrială a județului nostru, la crearea de noi locuri de muncă. ”, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, prezent la eveniment.

LASA UN RASPUNS