UPDATE. Vestea TRAGICĂ privind moartea comisarului șef Alin Ciobanu, ca un TRĂSNET pentru familie și colegi

1
10806

Vestea tragică cu privire la moartea comisarului șef de poliție Alin Ciobanu a venit ca un trăsnet, mai ales că acesta avea 42 de ani, tatăl al unui băiețel de 12 ani și nu se știa să aibă vreo boală care să îi pună viața în pericol.

Alin Ciobanu se afla în județul Olt, la părinții săi și, colegii de serviciu spun că acesta ar fi murit în somn. La acest moment, trupul neînsuflețit al acestuia se află la morga spitalului din Slatina, iar duminică i se va face autopsia pentru a se stabili clar cauza morții. Se presupune că, fie a suferit un accident vascular cerebral, fie un infarct miocardic. Trupul neînsuflețit al comisarului șef Alin Ciobanu va fi depus la Capela Sf. Gheorghe din centrul municipiului Pitești, din Piața ”Vasile Milea”, duminică, după ora 12.00.

Alin Ciobanu era șef la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar anul trecut a fost împuternicit șef la Secția 2.

1 COMENTARIU

  1. Stiti ca uni din fosti securisti comunisti folosesc un generator de microunde indreptat asupra persoanei pe care vor sa o anihileze total, facindui singele sa fiarba si sa se inghege ca apoi sa devedeze de sincopa cardiaca.

LASA UN RASPUNS