Candidatii PSD Arges, in campanie electorala la Stefanesti!

1
2433

Candidatii Partidului Social Democrat Arges la alegerile parlamentare din 11 decembrie, in campanie in orasul Stefanesti.

Alături de președintele organizației, senatorul Șerban Valeca, deputații Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică, Georghe Marin, consilierii județeni Dorin Mărășoiu, Marian Clipici, Nicolae Georgescu și medicul Cristina Stocheci au vorbit oamenilor despre Programul de Guvernare al Partidului Social Democrat și au prezentat toate celelalte politici sectoriale: economic, tineret, educație, muncă, sănătate.

Totodată, li s-a explicat oamenilor de ce trebuie să creadă în continuare în PSD și în valorile de stânga. Pentru că social-democrații cred în valorile democrației, în dreptul la proprietate și în libertate, în fiecare român și în România. Mai cred într-un învățământ finanțat de stat,  într-un sistem de sănătate subvenționat de stat. De asemenea, își doresc un sistem de taxare progresivă pentru a putea fi  reduse distanțele între grupurile sociale. Social-democrații cred în promovarea multiculturalismului și a egalității de gen.

1 COMENTARIU

LASA UN RASPUNS