Ziua portilor deschise, in scolile din Bascov! Primarul Gheorghe Stancu, la manifestarile organizate de elevi si cadre didactice

0
347

Ziua portilor deschise, in scolile din Bascov! Primarul Gheorghe Stancu, la manifestarile organizate de elevi si cadre didactice.

La invitația conducerii Școlii Gimnaziale “VIRGIL CALOTESCU “ din comuna Bascov, primarul Gheorghe Stancu a participat la manifestările organizate de conducerea școlii in colaborare cu elevii si cadrele didactice. An de an, elevii și cadrele didactice deschid porțile Școlii Gimnaziale “VIRGIL CAL0TESCU “ pentru viitorii școlari. “In acest fel preșcolarii și parintii au reușit sa cunoască in mod direct activitățile desfășurate in cadrul școlii, participând cu entuziasm la programul desfășurat, dar și condițiile excelente care se regăsesc in fiecare sala de clasa in vederea unui proces educativ-instructiv pe măsura. Ziua Porților Deschise a reprezentat primul pas spre școala, reușind sa înlăture barierele emoționale firești ale micilor preșcolari.”, a transmis edilul comunei Bascov, Gheorghe Stancu.

LASA UN RASPUNS