ROWEB anunță un produs NOU! Patronii de restaurante și pub-uri își vor gestiona și DEZVOLTA mult mai ușor afacerile

0
2090

Un produs nou care vine în ajutorul patronilor de restaurante și pub-uri din România. Astfel, aceștia își pot gestiona și dezvolta mult mai ușor afacerile.

Compania Roweb Development SRL, înființată în 2004 în Pitești, adaugă o nouă soluție în oferta sa de servicii de software, destinată proprietarilor de restaurante.

Roweb și-a câștigat reputația ca provider de soluții software precum aplicații web, mobile, enterprise, portaluri online și soluții e-commerce. De asemenea, oferă servicii de design grafic și UX și ajută companiile să se promoveze online.

De la echipa inițială formată din cei 4 co-fondatori, Roweb numără în prezent 75 de angajați, ce lucrează în 5 sedii în 3 orașe: pe lângă cele 3 sedii din Pitești, compania a inaugurat anul trecut un sediu în Craiova și unul în București.

După ce în ultimii 3 ani Roweb a înregistrat o creștere anuală de aproximativ 30% atât în privința cifrei de afaceri, cât și a numărului de angajați, în perioada următoare compania urmărește consolidarea poziției în piață și creșterea numărului de clienți din România.

“În ultimii doi ani am observat o maturizare a pieței și o creștere în complexitate a cerințelor exprimate de clienții din Romania”, a declarat Viorel Costea, CEO-ul companiei, care a adăugat: “Pana acum peste 90% dintre clienții noștri au fost din alte țări, însă în prezent urmărim creșterea ponderii clienților locali în portofoliul nostru și lansarea pe piață a unor produse software sub brand propriu. Lucrând în cadrul mai multor proiecte cu clienți din domeniul HoReCa, am ajuns să înțelegem în profunzime provocările cu care au de-a face și cum le putem face viața mai ușoară.”.

Pentru a răspunde nevoilor particulare ale proprietarilor de restaurante și pub-uri din România, Roweb lansează o soluție custom ce îi ajută pe aceștia să-și dezvolte și gestioneze mai ușor afacerea. Sistemul de comenzi online include mai multe componente ce facilitează întregul proces de primire și procesare a comenzilor: website e-commerce, sistem de gestionare a relației cu clienții (CRM), aplicații mobile și pentru printarea în timp real a comenzilor, coduri QR și tag-uri NFC.

Proprietarii de restaurante vor putea astfel să vândă mai mult, atât online cât și în local, să scurteze timpii de livrare, să crească nivelul de satisfacție a clienților și să îi fidelizeze, și nu în ultimul rând, vor beneficia de un management simplificat al afacerii și de angajați mult mai puțin stresați.

În ultimii ani, tot mai multe restaurante, baruri și pub-uri sunt prezente și online, printr-un website și prin pagini pe rețelele de socializare. Roweb îi ajută pe proprietarii acestui tip de business să beneficieze la maximum de oportunitățile de promovare și de vânzare pe care le oferă internetul.

Un site de ecommerce optimizat pentru dispozitivele mobile, ce se poate accesa rapid și prin scanarea unor coduri QR sau tag-uri NFC de pe cartonașe așezate pe mese, îi ajută pe clienți să comande sau să facă rezervări rapid și ușor. Angajații primesc comenzile prin multiple canale – printare automată la bucătărie, notificări pe telefoanele mobile, prin email, SMS sau fax – și le pot gestiona mai rapid și mai ușor.

Cu acordul clienților, datele oferite de aceștia pentru efectuarea comenzii sau rezervării pot fi folosite ulterior pentru promovarea unor oferte și noutăți din meniu, transformându-i în clienți fideli și sporind vânzările. În plus, opțiuni de analiză a comportamentului clienților pe website și chestionare de satisfacție, îi ajută pe proprietari să identifice oportunități de îmbunătățire și dezvoltare a afacerii.

În completarea serviciilor de dezvoltare a acestor componente customizabile, Roweb oferă acum și servicii de marketing online pentru restaurante, cafenele, baruri sau pub-uri.

Mai multe detalii despre această soluție puteți găsi pe site-ul companiei: http://www.way2web.ro/sistem-de-comenzi-online-pentru-restaurante

LASA UN RASPUNS