Romanii profita din plin de zilele libere legale! Sejururi mai lungi, DESTINATII care mai de care! Prinde si tu OFERTELE pentru minivacanta de Paste si 1 Mai

0
1402

Romanii profita din plin de zilele libere legale, astfel ca si-au luat vacante prelungite, fata de alti ani, avand in vedere ca Pastele este la doar cateva zile distanta de 1 Mai, Sarbatoarea Muncii, cand de asemenea statul acorda zi libera legala. 1-6 mai a devenit o minivacanta pentru romani.

Guvernul a decis zi liberă-punte data de joi, 2 mai. Miercuri, 1 Mai este sărbătoare legală, Ziua Muncii, apoi urmează vinerea mare, 3 mai și cele două zile libere de Paște, duminică, 5 mai și luni, 6 mai. “Un efect al apropierii celor doua sarbatori este faptul ca cei mai mulţi turişti care şi-au rezervat deja pachetul au optat pentru sejururi mai lungi decât în alţi ani. Majoritatea turistilor au combinat cele doua Sarbatori, Paste si 1 Mai, pentru a se bucura din plin de aceasta perioada.“, ne-a transmis  Florentina Varzescu, managerul Paralela 45 Turism Pitesti(foto).

Cat despre destinatiile alese, acestia s-au indreptat catre Litoralul romanesc, Bulgaria, Turcia, Egipt, Tunisia, dar si catre destinatii precum Creta, Rhodos sau chiar un circuit pe Coasta de Azur, pentru ca, ne marturiseste Florentina Varzescu, ofertele nu sunt deloc putine, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Iata catre ce destinatii aleg sa mearga turistii romani, oferte pe care le gasiti inclusiv pe platforma online www.vacanteparalela45.ro, pusa la dispozitie de agentia Paralela 45 Turism Pitesti:

  • Bulgaria, de exemplu: Hotel Berlin Golden Beach 4*, direct pe plaja: 160 eur/pers/all inclusive/3 np; Hotel de 5 stele/ Melia Grand Hermitage/ all inclusive la 227 eur/pers pentru 3 nopti, sau Hotel Royal 4*/all 90 eur/pers/3 np;
  • Vacanța de Paște în Grecia! Liniștea soarele, marea, toate te vor face să simți că nimic nu e pe lume în afara valurilor care se sparg de țărm și, bineînțeles, lumina de la a cărei cale încercăm să nu ne abatem. Merită să faci parte din acest tablou!

     Creta, 5 nopți de la 533 Euro/pers cazare, avion si transfer incluse;

    Rhodos, 5 nopți, de la 500 Euro/pers cazare, avion si transfer incluse;

  • Bucuros de rezervarea vacanței de 1 mai și Paște? Anunță-i și pe amicii tăi că pleci într-un circuit pe Coasta de Azur! Cu puțin noroc, prindeți oferta Paralela45 și vizitați împreună Nisa, Monaco, Saint Tropez, Cannes, Menton și Eze!
  • Litoralul Romanesc vine cu oferte bune pentru vacanta de Rusalii: Vacanta de Rusalii All inclusive.

    Phoenicia Olimp 21.06 – 24.06 – 3 nopti – Phoenicia Blue View Amfiteatru 4*, Olimp – 837 lei/ camera/zi; Phoenicia Blue View Belvedere Panoramic 4* – 876 lei/ cam./zi. Facilitati: Piscina, Internet, Loc de joaca, Parcare, Restaurant, Plaja privata, Sezlonguri gratuite, Aer Conditionat, Minibar All inclusive, Balcon.

LASA UN RASPUNS