Polițiștii locali piteșteni vor participa la MISIUNI în Spania! Ce spun spaniolii despre INFRACȚIONALITATEA din România

0
6323

Reprezentanți ai Poliției Locale din Spania, dar și din alte localități din țară, au fost marți prezenți la Poliția Locală Pitești alături de primarul municipiului, Cornel Ionică, în vedea realizării unui protocol de colaborare. S-au discutat, punctual, mai multe probleme de legislație, dar și despre cum polițiștii locali din Pitești pot avea de învățat cu privire la modul de desfășurare a activității colegilor spanioli. ”Dacă dumneavoastră considerați că este util, este în regulă, la 2 – 3 luni, dacă se dorește, pot merge în Spania și să participe la misiuni.”, a declarat primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică.

Reprezentanții spanioli, unii dintre ei aflați la prima lor vizită în România, au mărturisit că, după câteva zile de stat în țara noastră, inclusiv în județul Argeș, au realizat că zvonurile cu privire la faptul că la noi infracționalitatea este extrem de ridicată, nu se regăsește în teren. Ideea spaniolilor s-a schimbat după câteva vizite pe străzile din România.

La întâlnire au participat și reprezentanți ai orașului Mioveni, dar și primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, alături de șeful Poliției Locale Bradu.

LASA UN RASPUNS