Anunțul a fost făcut ACUM. Și-a dat DEMISIA după SCANDALUL monstru în care a fost protagonist principal!

0
2184

Consiliul Județean Argeș informează, printr-un comunicat de presă, că Bogdan Udroiu și-a dat demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri Argeș, ”în urma incidentelor în care a fost implicat”.

În a doua zi de Rusalii, Udroiu a fost implicat într-un scandal monstru, într-un bar din Mioveni, după a consumat mai multe pahare de alcool. Patronul localului a chemat Poliția, iar Bogdan Udroiu, care este și consiler local în Mioveni, a fost dus la secția de poliție, unde circul a continuat, scandalul fiind unul mai mare decât cel în care a fost implicat fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, caz ce este mediatizat de toată mass-media de câteva zile. Udroiu s-a dezbrăcat în fața polițiștilor, circulând și imagini în acest sens, și i-a înjurat pe oamenii legii. În urma incidentului, consilierul PSD s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea liniştii publice.

”Vă informăm că, în urma incidentelor în care a fost implicat, domnul Bogdan Udroiu și-a depus demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri Argeș.”, a transmis CJ Argeș, printr-o informare de presă, în urmă cu puțin timp.

LASA UN RASPUNS