REȚINUT de oamenii legii! PRINS la furat într-un HOTEL din Pitești

0
490

A fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind prezent la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de arestare preventivă, unde instanța chiar a emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Ultima infracțiune, a furat dintr-o cameră de hotel din Pitești.

Cristi Constantin Şerboi, de 20 de ani, din Piteşti, a devenit client fidel al poliţiştilor, fiind arestat până acum de la mai multe ori, pentru furt. Individul nu scapă bine de arest că o comite iar şi din nou este reţinut. Acesta nu ţine cont nici de faptul că împotriva lui de fiecare dată au fost luate măsuri de supraveghere, continuând să comită infracţiunui.

După ultima vizită în arestul IPJ Argeş, tânărul nu a pierdut timpul. El a furat dintr-un magazin mai multe sticle de băutură, un sistem audio, precum şi un telefon mobil dintr-o cameră de la hotelul Muntenia din Pitești. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă. Judecătoria Piteşti a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LASA UN RASPUNS