Noi informatii cu privire la cazul celor doua bunicute care au ajuns la omor, bete crita!

0
850

A solicitat instantei cercetarea in stare de libertate, dupa ce i-a dat cu sapa in cap unei “prietene de pahar”. Judecatorii i-au respins contestatia, astfel ca batranica ramane dupa gratii.

Bătrana acuzată de tentativă de omor, rămâne în arest. Maria Berjoiu, in varsta de 72 de ani, din comuna Hârseşti a contestat decizia Tribunalului Argeş de arestare preventivă, sperând că va obţine cercetarea în stare de libertate. Instanţa i-a respins contestaţia. Femeia a ajuns în arest, după ce i-a dat cu sapa în cap vecinei ei.

“Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata BERJOIU MARIA, împotriva încheieri penale nr. 163 din data de 06.11.2016 pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 5613/109/2016. Obligă pe contestatoare la 100 lei cheltuieli judiciare de stat. Onorarul apărătorului din oficiu în sumă de 130 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 08 noiembrie 2016, la Curtea de Apel Piteşti – secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.”.

LASA UN RASPUNS