UPDATE. I-a luat cuțitul din mână, l-a înjunghiat și a murit. Femeia spune că a vrut să se apere

0
814

Update. Ora 14:40

O femeie în vârstă de 61 de ani, din comuna Valea Iaşului, este acuzată că şi-a ucis ginerele în vârstă de 39 de ani. Bărbatul a murit la spital, fiind înjunghiat cu un cuţit. Totul s-a petrecut, potrivit anchetatorilor, în timpul unui conflict. Bărbatul, concubina lui şi copilul celor doi locuiau împreună cu femeia de 61 de ani, în aceeaşi gospodărie. Duminică, în familie a izbucnit un conflict în timpul căruia se spune că bărbatul ar fi pus mâna pe cuţit, ameninţându-şi iubita şi pe mama acesteia.

În timpul disputei, soacra a reuşit să-i ia arma din mână şi l-a înjunghiat. Femeia susţine că a vrut să se apere de furia ginerelui. La audieri au fost duşi soacra, concubina victimei şi fiul din prima căsătorie al concubinei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

………………

În urma unui conflict ce a avut loc în mijlocul unei familii argeșene, un bărbat în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital înjunghiat, noaptea trecută. Din păcate, la scurt timp corpul i-a cedat și a murit.

Scandalul a avut loc în comuna Valea Iașului din județul Argeș. Potrivit anchetatorilor, mama iubitei băiatului a și fost cea care l-a lovit cu un cuțit pe bărbatul care a decedat la scurt timp, în spital. Se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

LASA UN RASPUNS