Tanti Doina a vrut să-l IMPRESIONEZE pe Tăriceanu cu un DELICIOS COZONAC. Și a reușit! (video)

0
556

A spus că atât cât trăiește îl va vota doar pe Călin Popescu Tăriceanu. Auzind că vine în satul său, femeia a pus repede de un cozonac pentru a-l impresiona pe acesta și pentru a-l cinsti așa cum se cuvine.

Tanti Doina, din comuna Oarja, județul Argeș, căci despre ea este vorba, a avut joi o mare bucurie. L-a văzut pe Călin Popescu Tăriceanu în satul său și a primit chiar mulțumiri din partea acestuia după ce a gustat din deliciosul cozonac plămădit special pentru această vizită importantă.

Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE, a fost ieri primit cu mare bucurie de susținătorii săi din comuna Oarja. Acesta a mers la primărie, unde gazdă a fost edilul Constantin Bâlea, un primar care cu sufletul este alături de ALDE. Edilul l-a primit pe Tăriceanu cu pâine împletită, palincă și cozonac. De asemenea, i-a oferit și un tricou al echipei locale, pe spatele căruia era scris Tăriceanu.

Asta-i bună domne! Peste tot pe unde merg prin țară îmi dau palincă, dar eu abia aștept să vin să beau palincă de Argeș.”, a spus președintele ALDE, care a ținut totodată să îi mulțumească tanti Doinița pentru deliciosul cozonac cu care l-a întâmpinat.

Președintele Senatului a fost întâmpinat la Argeș de o delegație cu importanți lideri ALDE. Dintre cei prezenți îi menționăm pe: deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, secretarul de stat Robert Tudorache, subprefectul de Argeș Adrian Bughiu, președinte ALDE Argeș, Simona Brătulescu, primarul comunei Coșești, Nicolae Pană, etc.

M.F. 41190002, comandă ALDE, executat de SC ALENTI TRANSMISION VMV SRL

LASA UN RASPUNS