(GALERIE FOTO) Călin Popescu Tăriceanu, asaltat de susținători, în centrul Piteștiului!

0
415

A fost bine primit la Argeș și nu doar de cei care au venit special în centrul Piteștiului pentru a-l vedea pe Călin Popescu Tăriceanu. Persoane tinere ori trecute de prima tinerețe și-au arătat simpatia față de președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a fost oprit în nenumărate rânduri atunci când a mers în mijlocul piteștenilor, traversând centrul orașului pe traseul Teatrul Alexandru Davila – Prefectura Argeș, semn că este iubit de mulți dintre piteșteni. O puștoaică și-a făcut curaj și chiar a mers la acesta pentru a solicita să facă împreună un selfie, moment în care Călin Popescu Tăriceanu a acceptat pe loc.

Mă bucur că domnul președinte a ales în mod simbolic să încheie campania electorală în Argeș. Asta ne arată că, pentru ALDE, argeșenii sunt foarte importanți. Le mulțumesc primarilor care ni s-au alăturat în eforturile noastre de a întări liberalismul și valorile sale, la fel cum mulțumesc întregii echipe care a pus tot sufletul în această campanie.”, a declarat Simona Brătulescu, liderul ALDE Argeș.

Alături de Călin Popescu Tăriceanu, în centrul Piteștiului, s-au alăturat și reprezentantele Organizației de Femei a ALDE Pitești, în frunte cu președinta Eny Pavel, dar și tineri ai partidului, aceștia din urmă împărțind pliante, dar și baloane trecătorilor.

M.F. 41190002, comandă ALDE, executat de SC ALENTI TRANSMISION VMV SRL

LASA UN RASPUNS