SUPER SHOW cu Smiley, la Pitești: ”Sunteți pregătiți? Venim în gașcă mare”

0
719

”Sunteți pregătiți? Venim în gașcă mare. Pe 12 noiembrie vă dăm întâlnire la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești. Vă așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm împreună, să sărbătorim cei 10 ani de carieră, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, transmite Smiley fanilor săi din Pitești, anunțând spectacolul #Confesiune.

Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. Momentele artistice sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a insemnat in cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist. Turneul include 10 orase si poarta numele celui mai recent abum.

Luni, 12 noiembrie este ziua cand Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti se va transforma in scena inedita a concertului lui Smiley: #Confesiune. Momentele vor fi spectaculoase, cu povesti dincolo de muzica si show.  Artistul va canta cele mai indragite piese din intreaga sa cariera solo pe note din prezent, alaturi de hiturile noului album.

Ora acces: 18:30 Ora incepere show:19:30
Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Sunt puse la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

LASA UN RASPUNS