Curs online pentru profesori și părinți. UPIT găzduiește cea de-a 3-a întâlnire din proiectul Erasmus MOOC DYS

0
2624

Universitatea din Pitești găzduiește, în perioada 13-14 septembrie, cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectul Erasmus MOOC DYS. Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea unui curs masiv online (MOOC) pentru profesori și părinți, și urmărește: să sporească calitatea sprijinului pentru școlarizarea copiilor cu tulburări specifice de învățare; să îmbunătățească relațiile dintre părinți și profesori.
MOOC DYS își propune să implementeze un program de formare online pentru cadre didactice și părinți, cu privire la Tulburările Specifice de Învățare. Scopul cursului este de a furniza pachetul de competențe necesare pentru a putea sprijini copiii (elevii) cu tulburări specifice de învățare (dislexie, disgrafie, dispraxie, discalculie, etc).

În cadrul întâlnirii de proiect se finalizează conținuturile de formare și se stabilesc modalitățile de implementare și furnizare a programului de formare. Cursul are loc în luna octombrie 2018, pe parcursul a 5 săptămân, iar cei care parcurg cel puțin 80% din activitățile programului primesc certificat de participare cu competenețele dobândite.

LASA UN RASPUNS