Social democratii argeseni, la “vot cu incredere in viitor”! Prezenta la urne, ORA 15.00

0
274

Românii sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali, preşedinţii CJ şi consilierii judeţeni. Candidatii social democrati pentru primaria Pitesti si Consiliul Judetean Arges au votat de la primele ore ale diminetii. De asemenea, secretarul general al PSD Arges, Simona Bucura Oprescu, deputat de Arges, si-a exercitat dreptul de a vota, spunand ca isi doreste ca si prin votul sau Pitestiul sau aiba un primar de cuvant si un presedinte de CJ care sa impuna respect la Bucuresti.

Ion Minzina, presedintele PSD Arges, candidat pentru presedintia CJ Arges, a declarat ca a votat “pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României”. 

Cristian Gentea, președinte PSD Pitești, a votat în Trivale, la Grădinița “Micul Prinț”: “Am votat în această dimineață pentru un proiect în care cred și pe care îl voi realiza alături de echipa mea! Sunt un OM de cuvânt și voi rămâne un OM de cuvânt! Mulțumesc tuturor piteștenilor pentru susținere!”.

Deputatul PSD de Arges, Simona Bucura Oprescu: “Am votat astăzi cu încredere în viitor, cu încredere că și datorită votului meu vom da Piteștiului un primar care este om de cuvânt și care va fi primar de cuvânt. Am votat astăzi cu încredere că vom avea un președinte de Consiliu Județean capabil să unească energiile argeșenilor în folosul comunității argeșene, capabil să impună respect la București, să aducă mari investiții în județul Argeș, capabil să dezvolte județul, astfel încât să ducem împreună Argeșul pe primul loc!”

Argeşul continuă să fie peste media pe ţară privind prezenţa la vot. Potrivit Autorităţii Electorale Permanente, în judeţul Argeş au votat, până în acest moment, 30,87% dintre alegători. Până la ora 15.00 au votat la alegerile locale, duminică, la nivel național, un număr total de 5.010.356 de alegători, prezența la urne fiind de 27,38%, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC). La precedentele alegeri locale, din iunie 2016, până la ora 15.00 votaseră mai mulți alegători: 5.200.309 (28.38%).

Cele mai mari prezențe la vot s-au înregistrat, duminică, până la ora 15.00 în județele: Olt, Teleorman, Giurgiu, Mehedinți, Gorj.

Cele mici prezențe la vot s-au consemnat în județele: București, Covasna, Vaslui, Iași, Galați.

LASA UN RASPUNS