Deputatul Mircea Drăghici: ”Viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților”

0
228

”O politică de dreapta mondială polarizează resursele în jurul marilor puteri, în timp ce doar stânga politică are capacitatea și voința de a reduce discrepanțele dintre statele lumii.”, a transmis deputatul PSD de Argeș, Mircea Drăghici, printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook. De asemenea, acesta a vorbit despre mesajul pe care îl transmit liberalii, prin sloganul platformei de dreapta „Prin noi înșine”, spunând că îi favorizează pe cei puternici să fie tot mai puternici, adăugând că sloganul de stânga, „Comunitatea înaintea tuturor” poate pune în prim plan identitatea națională și diminuarea discrepanțelor sociale.

Redăm întregul mesaj al deputatului PSD de Argeș, Mircea Drăghici, postat pe pagina de Facebook în urmă cu puțin timp:

„Lumea liberă trebuie să-și accepte fundamentul național. Nu trebuie să-l șteargă sau să-l înlocuiască”, a spus președintele Statelor Unite în discursul de la ONU, în care afirmă un adevăr pe care mulți încearcă astăzi să-l ascundă: viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților.

Globalismul distruge ființa națională și adâncește discrepanțele sociale în defavoarea statelor mai puțin dezvoltate. O politică de dreapta mondială polarizează resursele în jurul marilor puteri, în timp ce doar stânga politică are capacitatea și voința de a reduce discrepanțele dintre statele lumii.

Ca să distrugi suveranitatea unui stat, e obligatoriu să duci în derizoriu politica de stânga prin decredibilizare. Globaliștii stiu cel mai bine asta. Tocmai din acest motiv suntem, de ceva timp, martori și ținte ale unor atacuri din ce în ce mai puternice.

Pentru că „Prin noi înșine” – sloganul platformei de dreapta – îi favorizează pe cei puternici, tot mai puternici. Doar „Comunitatea înaintea tuturor” – sloganul de stânga – poate pune în prim plan identitatea națională și diminuarea discrepanțelor sociale.

LASA UN RASPUNS