Slujba de pomenire si depuneri de coroane, de Ziua Eroilor si Inaltarea Domnului, la Titesti!

0
488

Astazi, 25 mai, este mare sarbatoare pentru romani, pentru credinciosi, iar in comuna Titesti ziua a fost marcata asa cum se cuvine de catre edilul localitatii, Gheorghe Savu, alaturi de angajatii Primariei si cetatenii din comuna.

Ziua Eroilor se sărbătorește an de an împreună cu Înălțarea Domnului, ambele la 40 de zile de la Paște. Această sărbătoare este un moment solemn în care românii își aduc omagiu și recunoștință față de cei care și-au sacrificat viața pentru libertatea și securitatea țării.

Un sobor de preoti a oficiat o slujba de pomenire, la 40 de zile de la Sfintele Sarbatori Pascale, sarbatorind astfel Inaltarea Domnului. De asemenea, au fost cinstiti eroii care s-au jertfit pentru apararea libertatii poporului roman. A fost intonat imnul tarii noastre si au fost depuse coroane si jerbe de flori.

Iata un mesaj al primarului comunei Titesti, Gheorghe Savu, la ceas de mare sarbatoare pentru credinciosi:

“Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim – Înălțarea Domnului. Astazi, vreau sa le urez oamenilor de buna credinta sa aiba mai multa smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu. Eroilor le datoram existenta noastra ca neam. Așadar, încă o dată, îmi exprim prețuirea și respectul pentru cei care, prin jertfă, au apărat libertatea, integritatea și demnitatea poporului român.”. 

LASA UN RASPUNS