Antonia, Lora si Mario Fresh fac show la Bradu! MARI SURPRIZE pentru bradeni, de Zilele Comunei

0
472

Artisti de top vor urca pe scena, la evenimentul prezentat de catre Daniel Buzdugan, ce va avea loc sambata, in comuna Bradu, de Zilele Comunei. Antonia (foto front page), Lora, Andrei Banuta ori Mario Fresh vor face un spectacol pe cinste in acest final de saptamana, astfel ca bradenii, cu mic cu mare, si nu numai, se vor putea bucura de o atmosfera la inaltime creata de acesti artisti celebri care au fost invitati de edilul localitatii, Dan Stroe (foto interior), dar si de Consiliul Local, pentru a face show la o zi de mare sarbatoare pentru localitate.

CITESTE SI: Dan Stroe, primarul comunei Bradu, mesaj la ceas de mare sarbatoare pentru credinciosi

Evenimentul de sambata, de la Baza Sportiva, va debuta la ora 13.00, cand pe scena vor urca artisti locali, Dan Stroe dorindu-si sa fie promovate tinerele talente ale localitatii, iar ulterior cantaretii consacrati vor incinge atmosfera pana la finalul zilei. Vor urca pe scena copiii scolilor din Bradu, copii ai sectiilor scolii populare, sectia canto, dans popular, dar si ai sectiei de gimnastica de la Clubul Sportiv Real Bradu. Ulterior, vor incinge atmosfera solisti de muzica populara, locali, precum Diana Calinescu si Claudia Serbanescu, dar si  Constantin Lataretu, Olguta Berbec ori Steliana Sima. Evenimentul va continua cu un maraton muzical ce ii va avea ca protagonisti pe Mario Fresh, Andrei Banuta, Antonia ori Lora. Nu va lipsi nici focul de artificii.

La eveniment au fost invitati sa participe reprezentanti si lideri judeteni, indiferent de culoarea politica, precum si parlamentari ori primari.

Maine, vineri, 26 mai, de la ora 17.00, bradenii sunt invitati sa isi sustina preferatii, la meciurile de fotbal organizate cu jucatori din cele patru sate ale localitatii. Meciurile de fotbal vor fi sustinute de catre bradeni, care ulterior vor fi si premiati de catre organizatori.

CITESTE SI: Talentatele gimnaste din comuna Bradu, la Campionatul European: “Vă așteptăm acasă învingătoare!”

LASA UN RASPUNS