SCANDAL la un hotel din Arges! Au intervenit MASCATII. Politistii, chemati la fata locului

0
3497

Scandal intr-un hotel din Arges! Au intervenit mascatii, ulterior politistii, iar rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor celor implicati, respectiv persoanelor cazate la hotelul respectiv.

Este vorba despre un scandal izbucnit între clienţii unui hotel din Bascov şi agenţii de pază a necesitat intervenţia forţelor de ordine. Un bucureştean în vârstă de 37 de ani era cazat la Hotel Dinastia împreună că alţi 5 prieteni, trei bărbaţi şi 2 fete. Bărbatul a avut o altercaţie cu agenţii de pază ai unităţii şi a ajuns la spital având un traumatism minor la cap.

Nu a rămas internat, iar de la spital s-a dus direct la Secţia Rurală Bascov pentru a-i reclama pe agenţi. Poliţiştii au mers la faţa locului pentru cercetări, numai că acolo, atât bucureşteanul cât şi doi prieteni ai săi, ambii în vârstă de 38 de ani, din Câmpina, au început să le reproşeze agenţilor că nu îşi fac treaba.

Au avut o atitudine de sfidare la adresa oamenilor în uniformă, adresându-le cuvinte de ocară. Cum situaţia tindea să degenereze, au fost chemaţi mascaţii care au intervenit pentru calmarea spiritelor. Au fost amendaţi toţi cei trei bărbaţi.

LASA UN RASPUNS