A lovit un pieton si a fugit de la locul accidentului! Soferul fugar a fost prins

0
307

A accidentat un pieton, dupa care a parasit locul accidentului. Soferul fugar a fost prins de politisti. Avea dreptul de a conduce suspendat. S-a intocmit dosar penal.

Din verificările preliminare, efectuare de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe str. Rozelor din municipiul Curtea de Argeș, ar fi acroșat un bărbat de 77 de ani, din Curtea de Argeș. După producerea evenimentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat la scurt timp.

Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat că bărbatul care ar fi condus autovehiculul implicat în accident are dreptul de a conduce suspendat. Bărbatul de 78 de ani a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196, 335 și 338 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS