Proiect de 450.000 de euro, la Universitatea din Pitești. Ce înseamnă asta pentru STUDENȚI

0
3061

Proiecte importante vor primi finanțare la Universitatea din Pitești, pe linie de Relații Internaționale. Mai exact, cel mai recent proiect de mobilitate, prin care studenții ori cadrele didactice vor putea merge în universități din afara Uniunii Europene, a fost acceptat și va primi o finanțare de 450.000 de euro. UPIT se află printre primele 4 universități din țară care au obținut finanțare pe această linie.

Universitatea din Pitești are peste 100 de acorduri semnate în universități din 20 de țări din zona Uniunii Europene, iar la aceste nume, odată cu acest proiect semnat, se mai adaugă o listă de 11 țări din afara Uniunii Europene precum Albania, Armenia, Azerbaigean, Belarus, Egipt, India, Iran, Kazahstan, Republica Moldova, Federația Rusă și Ucraina.

La acest moment putem spune că proiectele pe care Universitatea din Pitești, prin departamentul de Relații Internaționale, le derulează au depășit suma de 800.000 de euro. Mai avem câteva proiecte depuse și așteptăm să vedem dacă vom primi finanțare și sperăm să depășim 1 milion de euro.”, a declarat Emanuel Soare, prorector al Universității din Pitești.

Prorectorul UPIT, Emanuel Soare, vesti bune pentru studenti

Posted by ZAG – Ziarul Argeşenilor on 19 Iulie 2017

LASA UN RASPUNS