Perchezitii! Trafic de persoane si proxenetism. 18 MANDATE DE ADUCERE

0
268

Perchezitii la persoane banuite de trafic de persoane si proxenetism. Politia Arges informeaza ca vorbim despre 18 mandate de aducere, intr-un dosar in care este vizat un grup infractional organizat, specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, care a acționat din 2022 si până în prezent.

La data de 25 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – S.C.T.P., împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Ilfov și Dâmbovița, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

În cauză, s-a reținut că, începând cu anul 2022, a fost constituit un grup infracțional organizat, specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, care a acționat până în prezent.

Membrii grupului au racolat și exploatat sexual, pe teritoriul României, 16 persoane vătămate, care au fost obligate să practice prostituția. În acest scop, au fost utilizate site-urile de promovare a serviciilor sexuale.

Au fost puse în executare 18 mandate de aducere.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.“, se arata intr-un comunicat oficial transmis de IPJ Arges.

CITESTE SI: ARGES: Trafic de droguri de mare risc! 3 persoane, la audieri

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS