ARGES: Trafic de droguri de mare risc! 3 persoane, la audieri

0
292

Joi, 25 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează 6 percheziții domiciliare în municipiul București, în două dosare, având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Mai multe persoane au vandut droguri de mare risc catre mai multi consumatori din Arges, dar si din Capitala. 3 persoane vor fi conduse la audieri in acest caz.

“În cele două cauze s-a reținut că, în cursul anului 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de mare risc, consumatorilor din județul Argeș și municipiul București.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești urmează să fie conduse, în vederea audierii, 3 persoane.

Acțiunile beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, ne informeaza Politia Arges.

LASA UN RASPUNS