În Ziua Înălțării Domnului, președinte Consiliului Judetean, Ion Mînzînă, a fost alături de cetățenii din Ștefan cel Mare!

0
427

Producătorii agricoli din comuna Ștefan cel Mare și din localitățile învecinate vor avea, în curând, un spațiu modern pentru comercializarea produselor alimentare, fructelor, legumelor. Investiția, care a și demarat, realizată din bugetul local, presupune turnarea unei platforme betonate, copertină pentru standuri și tablă pentru acoperiș, precum și asigurarea apei curente. O parte din finanțarea proiectului este asigurată și din bugetul C.J. Argeș.

Astăzi, în Ziua Înălțării Domnului, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și administratorul public al județului Marius Cristian Puiu au fost în mijlocul cetățenilor din comuna Ștefan cel Mare, alături de primarul localității Ion Parpală, în târgul ce urmează a fi modernizat. De asemenea, au fost însoțiți și de edilul comunei învecinate, Slobozia, primarul Petre Funie. Gospodari, muncitori și credincioși, oamenii se pregătesc de Moșii de Vară.

“Conducerea Consiliul Județean Argeș a fost mereu alături de administrația locală din Ștefan cel Mare și de oamenii de aici. În ultimii ani, Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară, alocând bani pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ, dar și în infrastructura rutieră.

Doar în ultimii trei ani, de la Consiliul Județean Argeș au fost alocate fonduri pentru proiectele:

# Reparații interioare și schimbarea instalației electrice la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, în comuna Ștefan cel Mare.

# Amenajări grupuri sanitare la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare.

# Modernizare drumuri comunale în lungime de 6 km în comuna Ștefan cel Mare.”, a informat CJ Arges.

LASA UN RASPUNS