Mezina preşedintelui devine pe zi ce trece mai zgomotoasă

0
472

Preşedintele României, Traian Băsescu, spune despre nepoata sa că pe zi ce trece devine tot mai zgomotoasă. Mărturiseşte că nu se aştepta ca fiica sa, Elena, să fie atât de ataşatăă de micuţă şi să aibe aşa mare grijă de fetiţă.

“Cu cât a luat în greutate, cu atât devine mult mai zgomotoasă (…) Doarme, dar se trezeşte, a făcut din părinţi aşa…îi ţine cu rândul treji”, a răspuns preşedintele, întrebat ce îi mai face nepoţica. Cert este că o perioadă nu îşi va plimba nepoţica prin parc, spune preşedintele Băsescu, pe motiv că afară este mult prea frig pentru asta.

Fetiţa poartă numele de Sofia Anais Ionescu-Băsescu. Elena, mezina preşedintelui, a menţionat că numele de Sofia a fost alegerea sa, deoarece pe data de 17 se sărbătoreşte Sfânta Sofia şi trebuia să nască în jurul acestei date, dar şi pentru că este un nume cu semnificaţie în familie, Sofia fiind numele bunicii tatălui ei pe care a şi iubit-o foarte mult. Cât despre cel de-al doilea prenume, Anais, îi place foarte mult soţului său, câmpulungeanul Bogdan Ionescu, zis Syda.

LASA UN RASPUNS