INVESTIȚII importante în comuna Albeștii de Argeș. Ce PROIECT va fi demarat anul acesta

0
660

În Albeștii de Argeș au avut loc mai multe investiții benefice pentru locuitorii comunei și în special pentru copiii din localitate, având în vedere că au fost realizate modernizări în unitățile de învățământ. 

Consiliul Județean Argeș a alocat fonduri pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ astfel:
• Reabilitare Școala Generală clasele I-IV sat Dumirești;
• Reabilitare, modernizare grup sanitar și reparații acoperiș la Școala Gimnazială Albeștii – Pământeni;
• Amenajare spațiu și dotare centrală termică la Școala Gimnazială Albeștii – Pământeni.
De asemenea, prin programul guvernamental PNDL II, dar și prin cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș, în comuna Albeștii de Argeș este în stadiu avansat de execuție proiectul de extindere a sistemului de alimentare cu apă.

Pentru anul 2019 este prioritară reabilitarea dispensarului comunal, asta după ce va fi efectuată o expertiză a actualei clădiri.

Acum și aici școlile au toaletele în interior. De asemenea, am vizitat stația de alimentare cu apă, un proiect pe PNDL II, aflat în fază de execuție în procent de 80%. Mă bucur nespus că facem echipă împreună. Avem un alt obiectiv urgent care trebuie demarat în 2019. Este vorba despre dispensarul uman. În primă fază trebuie făcută o expertiză a clădirii. În funcție de rezultatul expertizei, fie vom reabilita actuala clădire, fie ne orientăm către o altă locație, și asta pentru că și cetățenii comunei Albeștii de Argeș au nevoie de o asistență medicală normală.“, a declarat Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș.

LASA UN RASPUNS