Injunghiat cu un cutit in picior, de unchiul sau!

0
121

I-a bagat cutitul in picior nepotului sau, in urma unui conflict. Barbatul in varsta de 62 de ani a fost retinut de oamenii legii pentru 24 de ore, iar astazi urmeaza sa fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În seara zilei de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești, ar fi fost înțepat cu un cuțit în picior de către unchiul său, de 62 de ani, din aceeași localitate.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a preluat bărbatul, conștient și l-a transportat la spital.
Din cercetări s-a stabilita faptul că, în urma unui conflict avut în cursul zilei de 19 ianuarie a.c., bărbatul de 45 de ani, l-ar fi agresat pe unchiul său, iar acesta l-ar fi înțepat cu un cuțit în picior.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 62 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță.
În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.“, a transmis Politia Arges.

LASA UN RASPUNS