A furat o SUMA MARE DE BANI din geanta unei femei, la un bazar din Pitesti!

0
160

Joi, 19 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 61 de ani, din comuna Pucioasa, județul Dâmbovița. La inceputul lunii decembrie, acesta, împreună cu alte două persoane, au furat 7.800 de lei, din geanta unei femei, într-un bazar din municipiul Pitești, prin distragerea atenției.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 07 decembrie 2022, bărbatul, împreună cu alte două persoane, ar fi sustras suma de 7.800 de lei, din geanta unei femei, într-un bazar din municipiul Pitești, prin distragerea atenției.
În ziua de 19 ianuarie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.“, a transmis Politia Arges.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS