A plecat cu autobuzul, insa nu a mai ajuns la destinatie! CAUTATA DE AUTORITATI

0
391

Update: 17.00

Fata a fost gasita pe raza comunei Bascov.

…….

A plecat la autobuz, pentru a ajunge in comuna Bascov, insa nu a mai ajuns la destinatie. Fata data disparuta are 12 ani si se numeste Ionescu Alicia Maria.

În cursul zilei de 25 mai a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minora IONESCU ALICIA MARIA, de 12 ani, a plecat în jurul orei 14:00 cu autobuzul, pentru a ajunge în comuna Bascov, însă nu a mai ajuns.

Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar în prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești și Bascov.

Semnalmente: 1,55-1,60 m înălțime, aproximativ 40-45 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, ochi căprui.

Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru, tricou negru cu desene florale pe piept, încăltăminte tip adidas, alb.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.“, a transmis in urma cu putin timp Politia Arges.

CITESTE SI: A plecat spre scoala, insa nu a mai ajuns la ore! Data DISPARUTA

LASA UN RASPUNS