În Argeș! Cultiva CANNABIS, PRINTRE ROȘII, ÎN SOLAR!

0
792

UPDATE. Agricultorul din comuna Nucşoara care a plantat în solar, pe lângă roşii, şi cannabis a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri. Acesta s-a ales cu dosar penal fiind cercetat însă în stare de libertate.


Cercetat după ce ar fi cultivat cannabis în solar. Plante de cannabis, semințe și dispozitive de cântărit, mărunțit și consum de droguri au fost descoperite ieri de polițiști, în urma unei percheziții desfășurată în localitatea Nucșoara, județul Argeș.

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 32 de ani, din localitatea Nucșoara, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma percheziției, la locuința acestuia au fost descoperite plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală și ustensile susceptibile a fi folosite la creșterea plantelor, prepararea, porționarea și consumul de droguri.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2019, cel în cauză ar fi cultivat în curtea casei sale, într-un solar, mai multe plante din specia cannabis. De asemenea, ar fi oferit spre vânzare diverse cantități de droguri de risc. Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activitățile de ieri au fost angrenați jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.”, se arată într-o informare de presă emisă de Poliția Argeș. 

LASA UN RASPUNS