GRAV accident pe A1 București-Pitești! Un MORT și 6 răniți

0
309

Grav accident pe autostrada București – Pitești. O femeie a murit, iar alte 6 persoane au fost rănite în urma impactului, în noaptea de miercuri spre joi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o dubă, pe A1, în județul Giurgiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, accidentul s-a produs pe A1, la kilometru 23, pe sensul de mers către Pitești.

Un microbuz s-a ciocnit cu o dubă, iar în urma impactului o femeie de 43 de ani a murit. Soțul femeii care a murit se afla cu aceasta în microbuz, alături de ceilalți pasageri, toți colegi de serviciu. În microbuz se aflau 14 pasageri. Aceștia lucrau la o firmă de curierat din Capitală și se întorceau acasă, la Slobozia, în județul Argeș.

Potrivit Antena3.ro, șase persoane au fost rănite, respectiv o femeie de 30 de ani și cinci bărbați de 34 de ani, 54 ani, 22 ani și 19 ani. „In aceasta noapte, in jurul orei 03:20, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe A1, km. 23. In accident au fost implicate doua auto , un microbuz si o duba. La fața locului au intervenit 1 ASAS și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, ISU B-IF cu resurse medicale (2 echipaje TIM si 2 echipaje SMURD), precum și o ambulanță b2 de la ISU Argeș. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Pitești, sens pe care circulatia a fost blocată”, a anunțat ISU Giurgiu.

Starea victimelor:
– o persoana de sex feminin decedata- aprox. 43 ani;
– o victimă cu politraumatisme necesită îngrijiri medicale și se afla in ambulanța de terapie intensivă, inconștientă- aprox. 30 ani, sex feminin, preluata de SMURD BIF;
– o alta persoana cu traumatism toracic și fractura membru superior- aprox. 34 ani, sex masculin;
– o persoana cu traumatisme severe transportată la Spitalul Municipal- aprox. 54 ani sex masculin;
– o persoana cu traumatism membrul superior- aprox. 22 ani, sex masculin;
– o persoană cu plaga la unul dintre membrele inferioare- aprox. 19 ani, sex masculin.
– o persoana cu atac de panica – aprox. 19 ani, sex masculin.

LASA UN RASPUNS