Primarul comunei Corbi, UN MODEL DE URMAT! INEDIT! Cum îi stimulează pe localnici să fie buni gospodari

0
1457

Un model de urmat. Știe cum să îi stimuleze pe cetățenii din comună, având un mare spirit de întreprinzător. Și nu oricum, pentru că dă și roade. Cetățenii din alte localități s-au înghesuit să comenteze pe marginea subiectului, invitându-l pe edilul local să ”facă administrație” și pe la ei prin comună, pentru ca localitatea din care provin să fie una curată și frumoasă. 

Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, căci despre el este vorba, îi stimulează pe localnici pentru a-și face curățenie în fața proprietăților. Primele 100 de exemple vor fi și premiate de Primărie cu o cutie de vopsea necesară în gospodărie, tot pentru înfrumusețarea locului.

”Rugam locuitorii comunei Corbi sa participe la curatarea santurilor, cosirea si taierea vegetatiei, din fata proprietatilor.”, a fost îndemnul primarului Virgil Baciu cu câteva zile în urmă, mesajul fiind unul clar:

”Îți iubești comuna? Fii un cetățean responsabil!
– Desfundăți podețul!
– Curăță-ți șanțul din fața casei!
– Curăță și văruiește pomi din dreptul gospodăriei!
– Repară-ți gardul!
– Nu arunca gunoaie în spațiul public.”

Ca un adevărat gospodar, dar și cu un dezvoltat spirit de întreprinzător, primarul Virgil Baciu a transmis: ”Mulțumim și felicitări celor care ne-au preluat mesajul de a tunde vegetația in fata gospodăriilor. Primele 100 exemple vor fi premiate cu câte o cutie de vopsea, email lucios, de 2,5 kg pentru metal. Va asteptam pentru ridicarea vopselei!”. 

LASA UN RASPUNS