Fabrica de confectii textile “Clemi Moda” si-a deschis oficial portile. “Vreau sa va asigur de loialitatea si increderea noastra!”

0
2979

Fabrica de confectii textile “Clemi Moda”, din Leordeni, judetul Arges, si-a deschis oficial portile, luni, 29 ianuarie, in prezenta a numerosi invitati, dar si a salariatilor unitatii, acestia din urma fiind primiti cu mare fast, prezentandu-le totodata si “noua casa”, menita sa le ofere un confort suplimentar si conditii cat mai bune de lucru. Panglica a fost taiata imediat dupa ce preotii au oficiat slujba de sfintire a fabricii, iar participantii au fost invitati la o gustare si un pahar de sampanie.

 

 

Proaspat renovata, fabrica se intinde pe o suprafata de peste 1000 de mp. Edilul localitatii Leordeni, Marian Ibric, invitat sa participe la deschiderea unitatii, s-a declarat incantat de faptul ca acest spatiu va fi exploatat asa cum se cuvine, creandu-se locuri de munca, si i-a asigurat pe conducatorii fabricii de toata sustinerea sa. “Ma bucur ca s-a redeschis aceasta fabrica, creand si 100 de locuri de munca. Fabrica are deja o vechime de 25 de ani si era pacat sa nu produca. Eu as vrea sa le doresc sa aiba desfacere, o piata concurentiala, sa poata plati la timp salariile, un lucru foarte bun si important. Si administratia publica locala este alaturi de dansii, cu tot ce este legal si cu tot ce este corect. Le doresc mult succes!“, a declarat primarul Marian Ibric (vezi VIDEO), la ceremonia de deschidere a Fabricii de confectii textile “Clemi Moda”.

Fabrica de confectii textile “Clemi Moda” este condusa de sotii Theocharous, Florentina si Leontios, cu o experienta in domeniu de peste 25 de ani. Acestia ofera consumatorilor din Romania, dar si de la nivel international, vestimentatie de calitate, create si produse in totalitate in incinta fabricii, aceasta avand dotari moderne, menite sa tina pasul pe piata de profil, la un standard superior. Managerul Florentina Theocharous i-a asigurat pe salariati ca viitorul suna bine, fiind incheiate contracte durabile pe partea de productie. “Vreau sa ii asigur pe salariatii fabricii de loialitatea si increderea noastra. Cu siguranta nu se pune la indoiala acest lucru. Pentru mine aceasta fabrica inseamna o familie foarte mare, o familie pe care o protejez de foarte multi ani si de care sunt foarte mandra.“, a declarat managerul unitatii, Florentina Theocharous.

Asa cum ii sta bine unei unitati proaspat inaugurate, doi preoti au oficiat o slujba de sfintire si au transmis cuvantari urand ca fabrica sa aiba spor in toate, iar salariatii sa aiba un trai asigurat. Acestia au oferit si un dar de “casa noua”, o icoana care sa ii ajute si sa le poarte noroc in businessul pe care il administreaza, preotul mentionand ca si biserica a avut in nenumarate randuri ajutor si sustinere din partea acestora(vezi VIDEO). “Va doresc sa va calauzeasca aceasta icoana! Sa va ajute Dumnezeu!“, a transmis preotul.

Preotii invitati la deschiderea fabricii au sfintit intreaga sectie de confectii si textile (vezi VIDEO).

O munca sustinuta a unei intregi echipe a facut ca fabrica sa fie dotata si modernizata dupa standarde superioare, iar salariatii au parte de cele mai bune conditii. “Am muncit zi si noapte, cred ca cel putin o luna si jumatate, reusind astfel sa o amenajam si sa cream un confort pentru angajatii noastri. Fetele asteptau cu mare nerabdare, mai ales ca au lucrat multi ani in aceasta cladire si eram cu totii nerabdatori sa revenim aici, motiv pentru care am si organizat aceasta frumoasa ceremonie, o surpriza pentru salariatii nostri.“, a transmis Florentina Theocharous.

Managerul unitatii anunta ca isi doreste o echipa si mai mare, astfel ca in aceasta perioada se fac si noi angajari: “Da, ne dorim sa ne marim echipa. Vom face si noi angajari. Avem deja persoane care suna, care vin la interviuri, care asteapta noile posturi puse la dispozitie o data cu inceperea activitatii, incepand cu data de maine, chiar. Momentan suntem 100 de angajati si ne propunem sa ajungem pana la 180 de salariati. Trebuie sa stie ca vom asigura si transportul acestora, din zonele apropiate localitatii noastre.“.

Fabrica de confectii textile “Clemi Moda” pune accentul pe crearea unei echipe unite, respect fata de munca angajatului, seriozitate, produse de calitate, incredere si loialitate.

LASA UN RASPUNS