Cele SAPTE CADOURI care NU POT FI ACCEPTATE, pentru că aduc ghinion și boli!

0
459

Lidia Fecioru vine săptămânal cu sfaturi utile despre un stil de viață sănătos, despre cum să previi diverse boli, cum să ai grijă de sănătatea mintală, astfel ca de data aceasta a explicat cum o serie de cadouri ne pot atrage ghinionul sau boala si ce este bine sa faci pentru a preintampina acest lucru, potrivit Antena 3 CNN.

„De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar și energii negative. Exista cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

  • Aflam că nu e bine să dăruim și nici să primim ceasuri. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărțire.
  • Florile de culoare galbenă simbolizează un mesaj de despărțire timpurie.
  • Nici cuțite nu e bine să primiți în dar fiindcă „vă poate tăia soarta”. Ca să nu se întâmple asta e nevoie să plătim cadoul cu o monedă.
  • Mai mult, oglinda care este dăruită de o femeie către o altă femeie se spune că-i poate fura frumusețea, energia și strălucirea.

„Este necesar ca atunci când primiți cadoul în dar, să plătiți acel cuțit primit cu o monedă. La fel, când primiți lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiți cu un ban înapoi”.

  • Și vasele oferite prietenilor sau rudelor pot aduce ghinion, probleme sau boli.

„Vase și farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile și bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Și vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătății și poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a spus Lidia Fecioru.

  • Când dăm portofele, genți sau rucsacuri în dar e necesar să aibă în ele bani. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruiești cadoul”.
  • Atunci când oferim bijuterii, acestea să nu aibă o singură perlă. Pentru a evita ghinionul, trebuie purtate cel puțin două bijuterii cu perle.

CITESTE SI: Parintii s-au mobilizat exemplar la Scoala “Mihai Eminescu” din Pitesti! INVESTITII pe banda rulanta

LASA UN RASPUNS