Argeșeanul Mircea Drăghici, ȘEF DE CAMPANIE al PSD. Dragnea: ”A fost rugat să rămână în continuare în partid”

0
2742

Mutare importantă pe scena politică. Argeșeanul Mircea Drăghici, secretar al Camerei Deputaților, a fost numit șef de campanie al partidului pentru următoarele scrutinuri electorale. Deputatul nu va mai merge la conducerea AEP, acesta fiind numit șef de campanie al PSD.

Mircea Drăghici a acceptat să rămână în continuare în partid pentru a coordona acțiunile electorale ale PSD în următorii doi ani, având în vedere importanța bătăliile electorale care urmează, iar acest lucru a fost comunicat chiar de liderul partidului, Liviu Dragnea: ”În urma discuției pe care domnul Codrin Ștefănescu a avut-o cu domnul Drăghici în weekend, domnul Mircea Drăghici a fost rugat să rămână în continuare în partid pentru a coordona campaniile electorale ale PSD în acești doi ani. A acceptat. Deci, renunțăm la nominalizarea pentru AEP. Astăzi am votat pentru un om din interiorul AEP, domnul Mituletu (actualul secretar general).”.

Deputatul Mircea Drăghici va rămâne în viaţa politică. Acesta este secretar al Camerei Deputaților, trezorier PSD, iar Consiliul Național al PSD l-a numit şef al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

LASA UN RASPUNS