Are peste 100 de parfumuri. Cât crezi că a costat cel mai scump parfum al Adelinei?

0
545

Frumoasa câmpulungeancă Adelina Pestriţu este o împătimită a parfumurilor şi a hainelor scumpe, mai ales de când a început să câştige foarte bine în televiziune, acum prezentând chiar două emisiuni la Kanal D.
Adelina a investit masiv în parfumuri, deşi i-ar trebui mult timp de acum înainte să le consume pe cele pe care le are. Dar, deh…pasiunea este pasiune.

În caţiva ani a strâns o colecţie de peste o sută de parfumuri. Bruneta a povestit într-un interviu pentru emisiunea „Draga mea prietenă”, că majoritatea sticluţelor cu miresme sunt cumpărate de ea, dar are o colecţie impresionantă şi de parfumuri pe care le-a primit în dar, iar în ceea ce priveşte cel mai scump parfum, acesta este primit cadou şi valorează în jur de 500 de euro, fiind adus din Arabia Saudită.

„Decât să-mi iau de mâncare, mai bine îmi iau un parfum. Pe unde merg prin lume, îmi cumpăr unul, două parfumuri. Când m-am întors de la Monaco, mi-am luat nouă parfumuri. Cel mai scump costă 500 de euro, este exclusivist”, a povestit câmpulungeanca la „Draga mea prietenă”.

LASA UN RASPUNS