Începe Street Food Festival! Muzică live și mâncare bună, timp de 3 zile la Pitești

0
439

Street Food Festival este sărbătoarea gastronomică care aduce cele mai gustoase mâncăruri street food în Piața Primăriei Pitești, între 21 și 23 iunie.

Vineri, 21 iunie, începe Pitești Street Food Festival. Timp de trei zile, orașul lalelelor devine capitala gusturilor desăvârșite, pentru că în Piața Primăriei se vor aduna cele mai îndrăgite și colorate food truck-uri din România. Experiența culinară deosebită va fi savurată într-o atmosferă relaxată, într-un decor vesel, alături de concerte live ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Timp de trei zile, Piața Primăriei din Pitești va deveni locul cu cele mai multe preparate street food pe metrul pătrat. Cele mai îndrăgite food truck-uri de la noi, vor fi pline, pline cu mâncare deosebit de savuroasă. Cei care vor lua parte la festivalul gastronomic vor avea, așadar, o misiune dificilă pentru că vor trebui să aleagă între burgeri americani suculenți, hot dogs cu cârnați bavarezi, sandvișuri cu pulled pork, fructe de mare, paella sau vită fragedă. Nici lista de deserturi nu este mai scurtă. Printre deliciile care îi vor răsfăța pe gurmanzi amintim clătitele, gaufrele belgiene, înghețata răcoritoare sau deserturile italienești canolli.

În cele trei zile de festival, pe scena Pitești Street Food Festival vor urca artiști precum: Fab Morvan ex Milli Vanilli, Dj Jiji, Zoli TOTH și Vama.

LASA UN RASPUNS