Ansambluri din Chile, Columbia, Thailanda ori Bosnia – Hertegovina, la Festivalul Carpati!

0
563

În perioada 10 – 15 august, în județul Argeș, are loc Festivalul Internațional de Folclor „CARPAŢI”  – Ediţia a XXXIII. În acest an, la festival participă ansambluri folclorice din Bosnia – Herțegovina, Bulgaria, Chile, Columbia, Grecia, Italia, Olanda, Republica Moldova, Thailanda, Turcia și bineînțeles din România. Pe tot parcursul celor cinci zile ansamblurile participante vor susține spectacole în orașele Pitești, Topoloveni, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș.

Tot în cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelui, sărbătoarea aflată la a X-a ediție, în perioada 12 – 14 august va avea loc și Festivalului Fanfarelor, ediția a VII-a,  Spectacol de muzică de promenadă. Cu această ocazie, fanfarele participante vor susține spectacole în Piața Vasile Milea dar și în parcurile din municipiul Pitești.

Pe 13 august – DRACULA BIKE – Concurs de ciclism montan – ediţia a VIII-a, comuna Arefu. DRACULA BIKE este un concurs dedicat celor pasionați de mountain bike, județul Argeș având cea mai frumoasă zonă pentru practicarea acestui sport. Startul se dă din punctul Călugărița, dus – întors, cursa urmând a se desfășura pe o distanță de 19 km, cu o diferență de nivel cumulată de 390 de metri.

De asemenea, pe 14 august se va desfasura “DRACULA FEST, ediţia a VI-a, in comuna Arefu. Locul de desfășurare este Cetatea Poienari.

Pe 3 septembrie, la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti se va desfasura evenimentul intitulat “Ziua Fiilor şi a Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului şi Muscelului”.

LASA UN RASPUNS