Alina Gorghiu, presedinte ales al liberalilor din Arges! Ministri si deputati de la Centru, la Conferinta de alegeri (Declaratii VIDEO)

0
351

Sambata, 7 mai, au avut loc alegeri la PNL Arges. Pe langa presedintele interimar Alina Gorghiu au mai candidat alti doi liberali, Doru Georgescu si Constantin Zabava. In urma alegerilor, Alina Gorghiu este acum presedinte plin, fiind aleasa cu 319 voturi pentru, din cei 365 de votanti prezenti. Doru Georgescu a primit 27 de voturi si Constantin Zabava 5.

“Am crezut 100% în acest proiect din primul moment. Și acum vă spun că am toate motivele să cred mie-n sută cum se zice!!! Sunt din Argeș … Curtea de Argeș … Am crescut chiar lângă mănăstirea lui Manole! Așa că știu județul ăsta pe de rost cu bune și cu rele. Nu putem spune că Argeș nu are rezultate economice. Este un județ cu o industrie puternică și totuși numai în jur de 65% din drumurile județene sunt asfaltate
Piteștiu nu are un parc industrial. Au trecut 32 de ani și sunt lucruri ce ar fi fost foarte bune pentru argeșeni, dar nu s-au făcut. Noi trebuie să avem un program de dezvoltare pentru Argeș, să provocăm restul mediulului politic, să îi scoatem din zona de confort.
Să le spunem oamenilor să fie exigenți cu partidele politice. Pentru că județul are resurse să se dezvolte mai frumos!”, a fost o parte din mesajul Alinei Gorghiu la conferinta de alegeri. Aceasta a transmis de asemenea ca nu va merge pe mesaje negative si pe scandaluri in misiunea sa de a conduce partidul liberal: “PNL Argeș, de astăzi, va prezenta mesaje pozitive nu căutăm să atacăm, nu cu scandal. Dezvoltăm Argeșul cu măsuri liberale și cu bună colaborare între Guvernul de la București și autoritățile locale!
Sunt multe de făcut! De exemplu, în domeniul turismului.”.

La Conferinta de alegeri au participat mai multi liberali importanti de la nivel national, care si-au aratat sustinerea pentru Alina Gorghiu, multi dintre acestia lucrand cu aceasta de-a lungul timpului in numeroase campanii electorale.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: “Am participat in nenumrate Conferinte de alegeri in cariera mea politica si am transmis de fiecare data un mesaj de unitate si de incredere in valorile care au modernizat Romania in trecut si o vor face si in viitor.”

Bogdan Ghelbere, secretar general adjunct al Guvernului: “Trebuie sa recunosc ca sunt umpic mahnit de decizia Alinei de a se intoarce la Arges, dar Alina se intoarce acasa si, sincer va spun, cred ca cea mai mare sansa pe care o veti putea avea in clipa de fata pentru a renaste si pentru a ajunge acolo unde trebuie voi, filiala Bratinerilor, o reprezinta intoarcerea Alinei acasa.”

Virgil Popescu, ministrul Energiei: “E o onoare pentru mine sa fiu in judetul Bratienilor, ma trec fiori. Cu adevarat, aici se poate mai mult si sunt convins ca aveti traditie, aveti forta si aveti si liberali buni. Pentru ca impreuna toate cele trei sunt cheia ca Argesul sa devina liberal.”

Hubert Thuma, presedinte Consiliul Judetean Ilfov: “Atat Alina, cat si subsemnatul facem parte din aceeasi generatie de oameni politici liberali, dar nu asta ne uneste si nici faptul ca suntem blonzi amandoi, ci faptul ca indiferent de ce functie am ocupat sau ocupam, politica sau administrativa, tot timpul ne-am dorit sa facem lucrurile bine si sa ramana lucrurile facute bine in urma noastra.”

 

Cristian Busoi, europarlamentar PNL: “Alina are misiunea deloc usoara de a face ca Organizatia PNL Arges sa obtina rezultatele pe care cu totii le asteptam si le meritati pe deplin. Intr-un judet cu o simbolistica liberala, Partidul National Liberal merita mai mult, poateb obtine mai mult si am convingerea ca rezultatele vor fi pe masura.”

LASA UN RASPUNS