WOW! Artistul Sebi David a slăbit 20 de kg în mai puțin de un an

0
2615

“Cel mai frumos Argeșean” a reușit să slăbească foarte mult. Pentru că ajunsese la 105 kilograme, ambițios din fire, interpretul Sebi David s-a pus pe slăbit. Și i-a reușit. Rezultatul îl bucură foarte mult pe artist, mai ales că a reușit să slăbească 20 de kilograme în mai puțin de un an.

Dacă i-a fost greu sau nu, acesta ne mărturisește într-un scurt interviu:

Ce te-a determinat să iei această decizie?

Cum și voi știți eu sunt un perfecționist și totodată cel mai mare critic al meu. Ajunsesem la 105 kg și am spus că trebuie sa fac ceva, așa am luat decizia de a începe regimul alimentar și de a-mi modela corpul.

Cum a fost toată această periodă?

Evident că nu a fost una ușoară, pentru că programul meu este foarte încărcat și mi-a fost greu să mănânc la ore fixe, mai ales că înainte aveam un program alimentar dezordonat. Învățat să mănânc orice și foarte mult dulce a fost greu, dar acum mă bucur de rezultat.

Mai vrei sa slăbești?

În viitor vreau să mai slăbesc 3 kg și să merg la sală ca să îmi definesc corpul așa cum îmi doresc. Nu vreau să mă mai întorc niciodată la stilul de viață alimentar de dinainte. Mă simt foarte bine cu acest regim și sunt plin de energie.

Ți-a fost frică că vei pierde titlul de “Cel mai frumos Argeșean”?

Sincer, da. Mi-a fost frică că este posibil să pierd titlul de “Cel mai frumos Argeșean”, dar nu acesta a fost singurul motiv care m-a ambiționat să încep să slăbesc.

Vorbește-ne puțin despre proiectele tale pentru perioada următoare?

Pentru viitor am foarte multe proiecte în desfășurare, așa că nu ezitați și rămâneți alături de mine pentru că pregătesc foarte multe surprize muzicale și nu numai. Atât vreau să spun la acest moment.

Ai de transmis ceva publicului?

Vreau să le mulțumesc că sunt în număr atât de mare alături de mine și că îmi apreciază munca. Am un public minunat!

LASA UN RASPUNS