Vrei sa iti cumperi un apartament in Pitesti? Ce trebuie sa stii

0
921

Pitești, un oraș cu o dezvoltare urbană diversificată, oferă o gamă variată de apartamente disponibile pentru cumpărare. În funcție de anul construcției, acestea pot avea caracteristici și riscuri diferite. Haide să explorăm cele trei categorii principale de apartamente disponibile în Pitești:

  • Apartamentele Construite Până în Anul 1977 – Această categorie include blocurile construite înainte de cutremurul din anul 1977. Aceste imobile pot prezenta diverse probleme, inclusiv structurale și de siguranță. Totuși, unele dintre ele au fost reparate și pot fi încă funcționale. Dacă ești interesat de un apartament cu o istorie bogată, dar ești dispus să investești în consolidări, renovări și modernizări, aceasta poate fi o opțiune.
  • Apartamentele Construite în Perioada 1977-1990 – Blocurile construite în această perioadă sunt considerate cele mai sigure. După cutremurul din anul 1977, autoritățile au luat în calcul posibilitatea unor seisme mai puternice, ceea ce a dus la îmbunătățirea normelor de construcție. Aceste apartamente au fost proiectate cu atenție la detalii și au o structură mai robustă. Ele oferă un echilibru între siguranță și vechime.
  • Apartamentele Construite După Anul 2000 – Aceste apartamente pot varia considerabil în privința calității și riscurilor. Blocurile construite după anul 2000 pot fi fie bine construite, fie pot prezenta probleme de natură tehnică, economică sau juridică. Este important să te informezi în detaliu despre fiecare imobil în parte. Verifică starea construcției, calitatea finisajelor și eventualele probleme legate de acte și proprietate.

În concluzie, alegerea unui apartament în Pitești în anul 2024 depinde de preferințele personale, buget și nivelul de risc acceptat. Consultă un agent imobiliar și analizează cu atenție fiecare opțiune înainte de a lua o decizie. Fie că optezi pentru istorie sau modernitate, Piteștiul are ceva de oferit pentru fiecare.

Specialistul tau in imobiliare! 

Cosmin Enachescu, CEO Platforma OfertaTerenuri si ImobiliareOferte

LASA UN RASPUNS