Vlad Voiculescu, DEMIS. Dan Barna preia interimatul functiei. Ce spune PREMIERUL

0
203

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Florin Cîţu a confirmat public, pe pagina sa de Facebook, informaţia care apăruse pe surse în cursul dimineţii de miercuri, anunţând că i-a demis pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, şi pe Andreea Moldovan, secretar de stat şi mâna dreaptă a lui Voiculescu.

Iata ce a scris premierul pe pagina de Facebook: „Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”.

Premierul Florin Cîțu este nemulțumit că secretarul de stat Andreea Moldovan, din Ministerul Sănătății, a trimis la publicare în Monitorul Oficial un ordin cu reguli mai dure pentru carantinarea localităților.

LASA UN RASPUNS