VIDEO. Florin Piersic si Medeea Marinescu au facut SPECTACOL la Pitesti. APLAUDATI minute in sir

0
1141

Actorii Florin Piersic si Medeea Marinescu au fost aplaudati minute in sir la spectacolul sustinut marti seara la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, “Straini in noapte”, piesa scrisa de Eric Assous.

O comedie romantică de succes, cu replici savuroase şi răsturnări surprinzătoare de situaţie, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă.

Spectacolul a fost realizat în regia maestrului Radu Beligan si il are in distributie pe unul dintre cei mai indragitii actori, Florin Piersic, care pe 27 ianuarie a aniversat 81 de ani, dar şi pe Medeea Marinescu, una dintre cele mai talentate actriţe din România, binecunoscută publicului de la o vârstă fragedă, graţie rolului din „Maria Mirabela”.

În „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată, apoi spune ca este reporter si face un articol pentru urmatorul numar de revist, iar actorul Florin Piersic, in rolul lui Pierre, o face pe Julietta spion. Aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa dezvaluie ulterior cine sunt cele doua personaje cu adevarat. Julietta este fiica lui Pierre, iar aceasta a vrut sa recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete, intalnindu-l pe tatal sau.

La finalul spectacolului, cei doi mari actori au fost aplaudati minute in sir. Acesta a declarat ca s-a simtit bine la Pitesti si va reveni cu prima ocazie.

LASA UN RASPUNS