Vesti bune de la o companie pitesteana! Roweb se EXTINDE si in Capitala

0
8692
Roweb Headquarter

Roweb, companie piteșteană de dezvoltare software, anunță deschiderea celui de-al cincilea sediu, al doilea situat în afara Piteștiului, precum și al doilea sediu inaugurat anul acesta, după cel din Craiova.

Compania se află în continuă creștere, ajungând de la cei 60 de angajați de la finalul anului trecut, la peste 75 de angajați în prezent.

De ce București?

“In momentul de față avem 5 colegi care lucrează de la noul birou din capitală. Scopul este să facilităm interacțiunea cu clienții străini, care vor dispune de zboruri directe la București, fără să fie nevoie să vină până la sediul nostru central, din Pitesti”, ne-a explicat CEO-ul Viorel Costea, care a adaugat: “De asemenea, ne va fi mai ușor să colaborăm cu organizații cu sediul în capitală, prin parteneriate de outsourcing pe termen lung, precum și să le oferim aplicații custom și, pe viitor, produse software dezvoltate sub brand-ul nostru propriu.”

Expertiză tehnică

Roweb se așteaptă ca biroul din București să atragă în primul rând clienți din imobiliare, turism și e-commerce, datorită experienței îndelungate în proiecte din astfel de domenii.

Echipa din capitală va colabora îndeaproape cu echipele Roweb din Pitești Craiova și va suplimenta expertiza tehnică în .NETAndroid, SQL, Angular, Java și testare JUnit, Typescript, Javascript, tehnologii Iot (“internetul lucrurilor”) precum Arduino și Raspberry, LINQ, Entity framework, ASP Web forms, DevExpress, Crystal reports și WCF Services.

Acest eveniment coincide cu lansarea noului website al companiei, aducand in prim plan un nou design si concept de uzabilitate.

 

LASA UN RASPUNS