Trimis in judecata, dupa ce a furat mai multi cai dintr-o herghelie!

0
52

Aflat în stare de arest, un individ care a furat mai mulţi cai dintr-o herghelie va fi trimis în judecată. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au finalizat cercetările în dosarul penal de furt calificat.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 18-20 aprilie a.c., bărbatul de 39 de ani, din localitatea Tătărani, județul Dâmbovița, a furat dintr-o proprietate împrejmuită, respectiv o herghelie, situată în comuna Valea Mare Pravăț, județul Argeș, cinci cai. Ca să i se piardă urma, individul a dus animalele, noaptea, pe cărări de munte în Voineşti, Dâmboviţa, acolo unde le-a vândut.
Caii, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost recuperaţi de poliţişti de la cumpărători și înapoiate persoanei vătămate. La sfârşitul lunii mai, principalul suspect a fost reţinut ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dosarul va fi înaintat către unitatea de Parchet, cu propunerea de trimitere în judecată.

LASA UN RASPUNS