5 PERCHEZITII intr-o localitate din Arges! Sunt descinderi in sapte judete si in municipiul Bucuresti

0
276

Cinci percheziții au avut loc în acestă dimineață în comuna Berevoești, într-un dosar instrumentat de polițiștii din cadrul IPJ Olt. Oamenii legii au făcut în total 32 de descinderi, dintre acestea 5 desfasurandu-se in Arges si restul in alte judete si in municipiul Bucuresti.

Principalii suspecți sunt 5 argeșeni care au cumpărat material lemnos de la un ocol silvic din județul Olt și l-au vândut fără să fie înregistrate tranzacțiile.

Iată ce au transmis IPJ Olt într-un comunicat de presă.

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 32 de percheziții la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit faptul că, două persoane fizice din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, 5 persoane, toate din judeţul Argeş, fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din judeţele Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi Argeş.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS