Trei tineri argeseni, in arest!

0
317

Trei tineri au ajuns în arest fiind acuzați de tâlhărie calificată. Totul, după ce au atacat un tânăr în vârstă de 21 de ani și i-au furat banii, ceasul și telefonul mobil.

Povestea a început după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, avea să-i înapoieze o datorie tânărului. Victima s-a dus să ceară banii. Datornicul i-a promis că îi înapoiază întreaga sumă dacă îl duce cu mașina la Băiculești, la niște prieteni de la care, la rândul său avea de recuperat o sumă. Cum au ajuns acolo, cei trei, bărbatul în vârstă de 33 de ani, un tânăr de 21 de ani și altul de 27 ani, l-au atacat pe șofer și l-au jefuit.

Infracțiunea a fost comisă în noaptea de 6 spre 7 august a.c., în jurul orei 23:30. Tânărul atcat i-a reclamat pe agresori la Poliția Curtea de Argeș în cursul aceleiași nopți. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. În ziua de 8 august au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LASA UN RASPUNS