Candidatul PSD pentru Primaria Pitesti, Cristian Gentea, explica pentru pitesteni CE FEL DE OM ESTE!

0
477

Candidatul PSD pentru Primaria Pitesti, Cristian Gentea, explica pentru pitesteni CE FEL DE OM ESTE:
“Am analizat bine propunerea partidului meu de a intra în cursa pentru funcția de primar al Piteștiului și vă mărturisesc că fix aceasta a fost prima întrebare pe care mi-am pus-o: Cine sunt eu? Ce fel de candidat aș fi eu? Ce fel de primar aș fi eu?
Adică… m-am gândit mult dacă aș putea fi omul potrivit pentru locul acesta.
Sunt un om de cuvânt. Nu e doar un slogan, cum ați văzut deja pe afișe. Este o caracteristică pe care eu o consider importantă. Și în viață și în politică. Cine mă cunoaște știe că ce-am vorbit, aia am și făcut! Știe că, dacă am apucat să mă angajez la ceva, cuvântul dat a fost sfânt. Eu nu sunt genul care să vorbească mult, dar când vorbesc mă țin de ceea ce am zis!
Știu că în campanii e bine să te prezinti cu multe promisiuni, cu multe vorbe, cu multă “vrăjeală” cum s-ar zice pe românește. Aici eu o să am o problemă. Nu te mai schimbi la 57 de ani! Eu sunt mereu măsurat în ceea ce zic, ca să fiu sigur că pot să și fac. Fiind acum candidat, nu știu cum e mai bine….dar tot trag nădejdea că oamenii s-au săturat de multă vorbărie și că apreciează, în aceste vremuri, seriozitatea.
Da, sunt serios. Poate prea serios. Adică nu sunt genul Traian Băsescu să mă “Ha Ha Ha” toată ziua. Cei din jurul meu spun că asta mă face să par chiar arogant. Nu sunt, Doamne ferește! Îmi plac oamenii, îi iubesc și îi respect pe fiecare. Doar că… nu mă pot extroverti și nu pot rânji, așa, la comandă…
Sunt un om care a făcut ceva în viața lui. Cât mi-a fost scris, cât am putut să muncesc și să învăț. Industria nucelară în care mi-am trăit toată viața e o zonă mai… ermetică, mai complexă și mai riguroasă. Eu sunt mulțumit și satisfăcut de cei 33 de ani de muncă, de evoluția mea, de rezultate.
Sunt un om de înțeles. În Pitești am dezvoltat relații normale, de bun simț, de colaborare cu oricine. Eu zic că am mintea deschisă permanent și că sunt foarte atent la ce spun și ce-mi transmit oamenii din jur.
Sunt ambițios. Și ambiția mea se răsfrânge acum asupra Piteștiului. Să facem asta, să facem cealaltă… Să nu mai fim în urmă cu nimic. Să terminăm proiecte. Să luam bani pentru altele. Sa ne bage în seama foarte serios investitorii, guvernanții. Da, voi fi un primar ambițios și orgolios. Si mă voi bate pentru Pitești!
Sunt om, firește. Am o soție exceptională, am o fată pe care o ador și sufăr că a plecat de aici simțind ea că e mai bine în altă parte. Am prieteni care mă știu de-o viață și care acum mă sună permanant, cu sfaturi, cu idei, cu încurajări, cu comentarii…Le mulțumesc de n-am cuvinte! Am pasiuni. Cred că se știe deja care este prima dintre ele și anume fotbalul. FC Argeșul nostru…
CV-ul meu este public. Gândurile și reacțiile mele vor fi citite pe această pagină. Prezența mea va fi peste tot în Pitești.
Dragii mei, aceste mesaje reprezintă o formulă mai atipică de Q&A, în sensul în care ele sunt răspunsul meu la diferite întrebări primite în ultima săptămână, în spațiul public, de la mass media, moderatori online sau cetățeni.
Plaja de dialog este, desigur, mult mai amplă, dar am identificat, împreună cu echipa mea, câteva teme importante care se repetă în spațiul public și asupra cărora consider că este corect și transparent să mă aplec și să răspund. Veți regăsi toate aceste tematici pe pagina mea, pe profilul personal și în mass media.”.

LASA UN RASPUNS