TEXTRON se implică în creșterea de NOI TALENTE! A sposorizat un laborator al Universității din Pitești

0
794

Firma Textron dorește să se implice în mod activ în creșterea de noi talente prin colaborarea cu Universitatea din Pitești și liceele de specialitate din județul Argeș. A făcut pași importanți în acest sens. Compania a sponsorizat un laborator din cadrul Facultății de Electronică, Comunicații și Calculatoare (FECC) din cadrul Universității din Pitești, cu produse și componente moderne în scopul îmbunătățirii dotării laboratorului de Sisteme de Operare și Rețele de Calculatoare.

Printre echipamentele achiziționate, amintim: 14 sisteme de calcul, doua sisteme server, videoproiector cu ecran de proiecte, echipamente de retelistica, imprimantă și tablă magnetică. Aceste echipamente au permis studenților de la specializările FECC sa lucreze rapid pe echipamente performante. Colaborarea cu Universitatea din Pitești va continua, având drept scop identificarea și creșterea de noi talente. 

Vă reamintim că Divizia Textron Vehicule Specializate a deschis la Pitești o sucursală unică în cadrul Grupului, specializată în dezvoltare de software. Firma a creat deja peste 40 de locuri de muncă în high-tech și are de gând să crească acest număr. Textron Fleet Management este o corporație de top prezentă în peste 25 de state la nivel mondial. Textron Inc. este una dintre cele mai cunoscute companii multi-industrie din lume, o companie care își pune în valoare rețeaua globală de companii în aviație, apărare, industrial și finanțe, pentru a oferi clienților soluții și servicii inovatoare. Cu peste 35.000 de angajați, Textron operează în 25 de țări din întreaga lume și este cunoscută pentru mărcile sale puternice, cum ar fi: Greenlee, Bell Helicopter, Cessna, Beechraft și E-Z-GO.

CITEȘTE ȘI: Textron Fleet Management își EXTINDE activitatea și în Pitești. A avut loc inaugurarea oficială

LASA UN RASPUNS